Громадсько-політична діяльність А.В. Верзилова - Скоренок, С.Г. (Сіверщина в історії України, 2013)
Стаття присвячена аналізу громадсько-політичної
діяльності міського секретаря, а згодом голови Чернігівської
міської думи А.В. Верзилова (1867-1931). Статья посвящена анализу общественно-политической
деятельности городского секретаря, а затем председателя
Черниговской городской думы А. В. Верзилова (1867-1931). The article deals with analysis of A.V. Verzylov’s (1867-1931)
public and political activity as the town secretary and then the head
of Chernihiv town council.