Розпізнавання передаварійних та аварійних ситуацій діагностованих промислових об’єктів на основі логіко-статистичних інформаційних моделей - Андрушко, І.В. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
Досліджені можливості контролю та керування великими промисловими об’єктами та вироблені
рекомендації з методології вирішення такого класу задач за допомогою логіко-статистичних
інформаційних моделей. Исследованы возможности контроля и управления большими промышленными объектами и выработаны
рекомендации по методологии решения такого класса задач с помощью логико-статистических
информационных моделей. Possibilities are investigational to control and management large industrial objects and mined-out recommendation
for methodologies of decision of similar tasks by logical-statistical informative models.