Погляди земств Чернігівської губернії на поширення агрономічних знань в кінці XIX – на початку ХХ ст. - Горохов, С.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
В статті розглядається спроба земських органів
Чернігівської губернії вирішити проблему, пов’язану з
підвищенням агрономічних знань серед сільського населення,
шляхом створення мережі спеціальних закладів та курсів. В статье рассматривается попытка земских органов
Черниговской губернии решить проблему повышения
агрономических знаний среди сельского населения путем
создания специальных учреждений и курсов. This article depicts attempt of Chernihiv zemstvo authority to
solve the problem of distributing agricultural knowledge among
farmers by establishing special institutions and training courses.