Життєвий шлях господаря батуринської садиби П.А. Кочубея - Дробязко, Н.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
В даній роботі розкривається життя та діяльність
П.А. Кочубея на основі історичних джерел. В статье раскрывается жизненный путь и деятельность
П.А. Кочубея на основе исторических материалов. On the basis of the historical sources the lifetime and activity of
P.A. Kochubei is revealed in the article.