Місця, де знайшли вічний спокій представники родини Кочубеїв - Дробязко, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2013)
На основі історичних документів у статті досліджуються місця поховання родини Кочубеїв та їх доля на сьогоднішній день. На основании исторических документов в статье исследуются места погребений семейства Кочубеев и их судьба на сегодняшний день. The article deals with the burial places of the Kochubeis family and their condition nowadays. The research is made on the basis of the historical documents.