Історико-краєзнавчі дослідження Південно-Західного Відділу в Чернігівській губернії - Мохір, Л.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
Стаття присвячена аналізові історико-краєзнавчих досліджень Чернігівщини, здійснених Південно-Західним Відділом Імператорського Російського Географічного Товариства. Статья посвящена анализу историко-краеведческих исследований на территории Черниговской губернии, проведенных представителями Юго-Западного Отдела. The article is devoted to the problem of historical and naturalistic studies of Chernihiv region by South-West Department.