Земський статистик В.Є. Варзар: віхи життя та громадської діяльності на Чернігівщині - Рахно, О.Я. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті йдеться про життєвий шлях та громадську
діяльність статистика, гласного Чернігівського повітового
та губернського земських зібрань В.Є. Варзара (1851–1940). В статье освещается жизненный путь и общественная
деятельность статистика, гласного Черниговского уездного
и губернского земских собраний В.Е. Варзара (1851-1940). The article is devoted to analysis of V.Ye. Varzar’s (1851−1940)
course of life and his public activity as Chernihiv zemstvo statistician,
councillor of Chernihiv povit and province zemstvo meeting.