Роль О.П. Фльорова у становленні Чернігівського учительського інституту (1916-1919 рр.) - Боровик, А.М.; Боровик, М.А. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті мова йде про першого керівника й організатора Чернігівського учительського інституту. В статье речь идет о первом руководителе и организаторе Черниговского учительского института. The article deals with the fi rst lieder and organizer of Chernihiv Teachers’ institute.