Структура місцевих органів влади за добу Української Держави (квітень-грудень 1918 р.) - Грибенко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2013)
Автор в даній статті розкрив особливості розбудови
органів місцевого самоврядування за добу Української Держави
(квітень-грудень 1918 р.). Автор в данной статье раскрыл особенности развития
органов местного самоуправления в период Украинского Государства (апрель-декабрь 1918 г.). The author in this paper revealed the features of the development
of local governments per day Ukrainian State (April-December 1918).