Роль педагогічних часописів 20-х років ХХ ст. в утвердженні більшовицької ідеології радянської системи освіти на Сумщині - Подоляка, Н.С. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті аналізуються видання «Наша освіта» (1924-1930)
та «Трудова освіта» (1920-1922) як впливовий чинник формування радянської громадсько-педагогічної думки 20-х років ХХ ст. Проанализированы издания «Наша освіта» (1924-1930)
и «Трудова освіта» (1920-1922) как влиятельный фактор
формирования советской общественно-педагогической мысли
20-х годов ХХ в. The edition of «Our education» (1924-1930) and «Labour
education» (1920 - 1922) are analyzed as an infl uential factor of
formation of the Soviet social and pedagogical thought of the 20-ies
of the twentieth century.