Історіографія проблеми діяльності вишів Чернігівщини у 20-ті – 30-ті роки ХХ ст. - Мошик, І.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті зроблений аналіз історіографічного спадку
проблеми становлення та дільності вищих навчальних закладів
Чернігівщини в контексті реформаційних процесів вищої овіти
України у перші десятиліття радянської влади. В статье проанализировано историографическое наследие
проблемы становления и деятельности высших учебных
заведений Черниговщины в контексте реформационных
процессов высшего образования Украины в первые десятилетия
советской власти. The article analyzes the historiographical inheritance of the
problem of the formation and activities of higher education institutions
of Chernihiv region in the context of reformation processes of higher
education in Ukraine in the fi rst decades of Soviet rule.