Глухівська міжрайонна база «Торгсин» - Горох, М.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
В даній статті автор, використовуючи широке коло
архівних документів, розглядає невідомі раніше сторінки
з історії функціонування Глухівської міжрайонної бази
«Торгсин». Особлива увага приділена організаційній структурі,
характеристиці її роботи, аналізу показників виконання
валютного плану та плану реалізації товарів. В данной статье автор, используя широкий круг архивных
документов, рассматривает неизвестные ранее страницы
из истории функционирования Глуховской межрайонной
базы «Торгсин». Особое внимание уделено организационной
структуре, характеристике ее работы, анализу показателей
выполнения валютного плана и плана реализации товаров. In this article, the author, using the wide range of archived
documents, examines previously unknown, pages from the history
of functioning of Hlukhiv interregional base «Torgsin». Special
attention is devoted to the organizational structure, characteristics
of its work and the analysis of the data about the implementation of
the currency plan and the realization of the products plan.