Військові дії на Путивльщині у вересні-жовтні 1941 р. - Малик, Є.І. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті, на основі широкого кола джерел, розглядається історія бойових дій, які проходили на території Путивльського району у 1941 р. В статье, на основе широкого круга источников, рассматривается история боевых действий, которые проходили на территории Путивльского района в 1941 году. The article, based on a wide sources, traces the history of the fighting that took place in Putivl district in 1941.