Творчий портрет Олексія Богдановича - Колесникова, Л.В. (Сіверщина в історії України, 2013)
У статті висвітлено важливі аспекти творчості одного
з кращих сучасних акторів, провідного актора Національного
академічного драматичного театру імені Івана Франка Олексія
Богдановича, який є уродженцем села Береза Глухівського
району Сумської області. В статье освещены важные аспекты творчества
одного из лучших современных актёров, ведущего актёра
Национального академического театра имени Ивана Франко
Алексея Богдановича, который является уроженцем села
Берёза Глуховського района Сумской области. Some aspects of creativity of one of the best modern actors,
the leading actor of National drama theater named Ivan Franco
are considered in the article. He was born in the village Bereza of
Hluhiv district, Sumy region.