Влияние биорезонансной вибростимуляции на морфологию тканей надпочечников у экспериментальных животных с моделированным адьювантным артритом - Каладзе, Н.Н.; Загорулько, А.К.; Меметова, Э.Я. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Проведено морфологічне дослідження наднирок на 18 білих лабораторних чистопорідних щурах лінії «Wistar» з модельованим адьювантним артритом, 6 з них одержували фізіотерапевтичне лікування БРВС (біорезонансною вібростімуляцией). Зменшення дистрофічних та деструктивних змін тканини наднирок в умовах даного експерименту, свідчить про необхідність фізіотерапевтичної корекції. Morphological research of suprarenal gland is conducted on 18 white laboratory of pure breeds rats line of «Wistar» with the designed adjuvant arthritis, 6 from them got physical therapy of BRVS (bioresonance vybrostimulation). Diminishing of dystrophy and destructive changes of fabric of suprarenal gland in the conditions of this experiment testify to the necessity of physical therapy correction.