Клинические проявления опухолевидных процессов яичников у женщин репродуктивного возраста - Егорова, Я.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Аналіз клінічних прояв пухлиноподібних процессів яєчників у жінок репродуктивного віку посвідчує,що своєчасне та точне виявлення патології має важливе практичне значення для поліпшення якості життя та відновлення репродуктивного здоров’я. The analysis of clinical displays tumour processes ovaries at women of reproductive age testifies that timely and exact revealing of a pathology has important practical value for improvement of quality of life and restoration of reproductive health.