Лечение женщин с гиперпластическими процессами в зависимости от формы заболевания - Иванов, И.И.; Дурягин, И.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Вивчені особливості клінічної картини пацієнток з гіперпластичними процесами ендометрія. Було обстежено 100 пацієнток із залізистою гіперплазією, гіперплазією атипії і фіброзними поліпами ендометрія перименопаузального віку. В результаті дослідження були розроблені схеми лікування жінок з різними формами гіперпластичних процесів, в завсимости від стану гормонального апарату. The features of clinical presentation of patients are studied with the hyperplastic processes of enbometrial. 100 patients were inspected with ferrous hyperplastic, atypical hyperplastic and fibrotic polypuses of enbometrial of perimenopaysalnogo age. As a result of research the charts of treatment of women were worked out with the different forms of hyperplastics processes, in it is up of condishions of hormonal deground.