Карпець, Ю., Колупаєв, Ю., & Мусатенко, Л. (2008). Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України.
Chicago-Zitierstil (17. Ausg.)Карпець, Ю.В, Ю.Є Колупаєв, und Л.І Мусатенко. Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008.
MLA-Zitierstil (8. Ausg.)Карпець, Ю.В, et al. Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008.
Achtung: Diese Zitate sind unter Umständen nicht zu 100% korrekt.