Карпець, Ю., Колупаєв, Ю., & Мусатенко, Л. (2008). Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України.
Chicago Style (17th ed.) CitationКарпець, Ю.В, Ю.Є Колупаєв, and Л.І Мусатенко. Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008.
MLA (8th ed.) CitationКарпець, Ю.В, et al. Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.