Карпець, Ю., Колупаєв, Ю., & Мусатенко, Л. (2008). Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Карпець, Ю.В, Ю.Є Колупаєв, та Л.І Мусатенко. Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Карпець, Ю.В, et al. Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування. Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008.
Попередження: стилі цитування не завжди правильні на всі 100%.