Некоторые психологические детерминанты кожных и венерических заболеваний - Притуло, О.А.; Ольшевская, Н.С.; Гуменюк, Л.Н.; Прохоров, Д.В.; Марака, Марван (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У статті представлено результати дослідження індивідуально-психологічних особливостей (акцентуації характеру) пацієнтів шкірно-венерологічного диспансеру, представлено порівняльна характеристика госпітальної тривоги і депресії, реактивної тривожності в групах хворих зі шкірними і венеричними захворюваннями. The results of research of individual-psychological features (accentuations) of patients with the skin diseases and venereal diseases are represented, comparative description of hospital anxiety and depression, reactive anxiety in the groups of patients with the skin diseases and venereal diseases is represented in this article.