Пелоидотерапия больных с заболеваниями пародонта - Крячко, А.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Завдяки лікувальним ефектам грязі, обумовлених сукупністю дій, тісно пов’язаних між собою, термічного,механічного, хімічного та біологічного факторів, можливо застосовувати при лікуванні хронічних форм пародонтиту у людей літнього віку Mud may be applied during curing of the chronic forms of periodontitis with aged people, owing to the medicinal effects resulting from the joint influences, which are closely combined, thermal, mechanical and biological factors as well.