Отдалённые результаты хирургического лечения катаракты у больных с глаукомой - Расин, О.Г.; Поберская, Т.А.; Живоглазова, Е.П. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
Виконання факоемульсифікації з имплантацией ІОЛ у хворих з глаукомою дозволяє нормалізувати внутрішньоочний тиск і досягти ранньої реабілітації пацієнтів. The phacoemulsification with implantation IOL in patients with glaucoma allows you to normalize the intraocular pressure and to achieve early rehabilitation of patients.