Психологическое состояние больных ювенильным ревматоидным артритом в аспекте необходимости комплексного медико-психологического сопровождения с использованием арт-терапии - Каладзе, Н.Н.; Кабатова, И.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті наведено теоретичне обґрунтування необхідності проведення комплексного медико-
психологічного супроводу хворих на ювенільний ревматоїдний артрит з використанням арт-терапії на
основі аналізу особливостей психологічного стану та рівня соціального функціонування даного контингенту. The paper presents a theoretical justification of the need for a comprehensive medical and psychological
support of patients with juvenile rheumatoid arthritis using art therapy on the basis of analyzing the psychological
state and social functioning level of these patients.