Опыт использования современных технологий в хирургическом лечении больных с хроническим тонзиллитом - Фураев, А.П.; Куринной, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2011)
У роботі наведений досвід використання аргоноплазмового скальпель-коагулятора та апарата «Harmonic» при хірургічному лікуванні хворих на хронічний тонзиліт. Висвітлюються переваги використання нових методик. In this work presented experience using a argono-plazma scalpel-coagulator and the Ultra Cision Harmonic Scalpel in the surgical treatment of patients with chronic tonsillitis. You may see the benefits of using new methods.