Печёночная энцефалопатия: неврологическая симптоматика с позиции патогенетических механизмов - Корсунская, Л.Л.; Клопотий, Е.В.; Иванцов, Н.Л. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті показано патогенетичні аспекти та механізми розвитку неврологічних синдромів, симптомів,
які обумовлено печінковою енцефалопатією. The authors consider the pathogenetic aspects and mechanisms of development of neurological syndromes
and symptoms caused by hepatic encephalopathy.