Підтримка прийняття рішень щодо керування інцидентами інформаційної безпеки в організаційно-технічних системах - Гладиш, С.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Розглянуто проблему автоматизації та інтелектуалізації керування інцидентами інформаційної безпеки в організаційно-технічних системах. Визначено постановку завдання, чинники, критерії та показники автоматизованих процедур підтримки прийняття рішень. Запропоновано функціональну схему відповідної інтелектуальної системи. Рассмотрена проблема автоматизации и интеллектуализации управления инцидентами информационной безопасности в организационно-технических системах. Определены постановка задачи, факторы, критерии и показатели автоматизированных процедур поддержки принятия решений. Предложена функциональная схема соответствующей интеллектуальной системы. The automation and intellectualization problem of information security incidents management in organizational-technical systems is considered. The research goal, factors, criteria and parameters of automated decision support procedures are defined. The functional scheme of the corresponding intelligence system is proposed.