Модель загроз у розподілених мережах - Матов, О.Я.; Василенко, В.С. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Розглянуто питання захисту інформаційних ресурсів розподіленої обчислювальної мережі; наведено характеристику та механізми реалізації загроз у розподілених мережах; запропоновано модель загроз. Рассмотрены вопросы защиты информационных ресурсов распределенной вычислительной сети, приведены характеристика и механизмы реализации угроз в распределенных сетях, предложена модель угроз The questions of information resources security of a distributed computer network are considered, characteristics and mechanisms of realization of threats in distributed networks are given, and a model of threats is offered.