Использование имитационного моделирования для нахождения интегрального максимального потока в транспортной сети региона - Максимей, И.В.; Сукач, Е.И.; Гируц, П.В. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Предложено использование обобщенной имитационной модели региональной транспортной сети, учитывающей влияние случайных внутренних потоков и вероятностное старение дорог, для нахождения максимального потока в сети и определения "узких мест" в сети. Запропоновано використання узагальненої моделі регіональної транспортної мережі, яка враховує вплив випадкових внутрішніх потоків i ймовірне старіння шляхів для пошуку максимального потоку в мережі та знаходження «вузьких місць» у мережі. Запропоновано використання узагальненої моделі регіональної транспортної мережі, яка враховує вплив випадкових внутрішніх потоків i ймовірне старіння шляхів для пошуку максимального потоку в мережі та знаходження «вузьких місць» у мережі.