Устройства собственной конструкции для краниологических исследований - Вовк, Ю.Н.; Вовк, О.Ю.; Черно, В.С.; Шмаргалёв, А.А.; Редякина, О.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2013)
У статті проведено огляд нових пристроїв, призначених для застосування в краніології і антропології, які дозволяють проводити дослідження на сучасному рівні, отримувати достовірні дані про форму, розміри, положення і взаємовідношення різних структур голови, черепа, головного мозку та його відділів. The article presents a review of new devices for use in craniology and anthropology thatenable up-to-date studies in order to get reliable data on the shape, size, position and relationships of various structures of the head, skull, brain, and brain parts.