Видання, яке збагачує українську історію науки про людину - Мухин, В. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2009)
Рецензія на: Служинська 3., Служинська О. Зародження медичної генетики в Україні. — Львів: НТШ, 2007. — 64 с