Зазираючи у глибину віків - Служинська, М. (Праці наукового товариства ім. Шевченка, 2009)
Рецензія на: Нариси історії медицини / За ред. проф. С. Кухти. — Львів ЛНМУ імени Данила Галицького, 2007. — 244 с.