Порівняння об'єднаного та індивідуальних каталогів положень радіоджерел - Литвин, С.О. (Кинематика и физика небесных тел, 2011)
Виконано порівняння об’єднаного та індивідуальних каталогів положень радіоджерел, створених у рамках підготовки ICRF2. Показано відмінності між каталогами та виконано «зовнішнє» оцінювання їхньої точності. Проведено сравнение сводного и индивидуальных каталогов положений радиоисточников, созданных в рамках подготовки ICRF2. Показаны отличия между каталогами и проведена «внешняя» оценка их точности. We compared the combined and individual catalogues of radio source positions which were compiled during the ICRF2 preparation. Some distinctions between the compared catalogues are shown and their «external» standard deviations are estimated.