Київський меридіанний аксіальний круг з новою ПЗЗ-камерою - Карбовський, В.Л.; Лазоренко, П.Ф.; Андрук, В.М.; Клещонок, В.В.; Литвин, М.О.; Богатирьов, К.О.; Денисюк, О.В. (Кинематика и физика небесных тел, 2011)
Наведено характеристики нової ПЗЗ-камери, встановленої на Київському меридіанному аксіальному крузі (МАК). Приводятся характеристики новой ПЗЗ-камеры, установленной на Киевском меридианном аксиальном круге (МАК). We give characteristics of the new CCD camera «Apogee Alta U47» installed at the Kyiv meridian axial circle (MAC).