Аналіз стійкості систем з регулятором Такагі-Сугено - Лозинський, А.О.; Демків, Л.І. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2008)
Розглянуто нелінійну динамічну систему n -го порядку, для якої побудовано нечіткий регулятор типу
Такагі-Сугено. Досліджено стійкість за Ляпуновим такої, лінеаризованої в кількох точках, системи. В статье рассмотрена нелинейная динамическая система n-го порядка, для которой построено нечёткий
регулятор типа Такаги-Сугено. По Ляпунову исследовано устойчивость такой, линеаризованной в нескольких точках, системы.