До питання про приватні маєтності гетьмана Данила Апостола (за матеріалами Генерального слідства про маєтності 1729 – 1731 роки) - Волерт, Я.Л. (Сіверщина в історії України, 2011)
На підставі матеріалів Генерального слідства про маєтності схарактеризовано приватні земельні володіння, які належали гетьману Данилу Апостолу на території Миргородського й Чернігівського полків Гетьманщини. На основании материалов Генерального следствия об имениях охарактеризованы частные земельные владения, принадлежавшие гетману Данилу Апостолу на территории Миргородского и Черниговского полков Гетманщины. A though a survey analysis of the materials of the General Survey of landholdings proves that Hetman Danilo Apostol had some private estate on the territory of the Myrhorod and Chernihiv regiments.