Села Козилівка та Орлівка на Убіді - Авраменко, І.Г.; Недюха, М.П. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті досліджується історичний шлях розвитку села Орлівки, що на Чернігівщині. В історичному контексті проаналізовані статистичні дані щодо економічного та демографічного стану цього населеного пункту. В статье исследуется исторический путь развития села Орловки на Черниговщине. Проанализированы статистические данные экономического и демографического состояния этого населенного пункта. The historical way of the development of village Orlivka in Chernihiv area is researched in the article. The statistics facts of economical and demographic position of this settlement are analysed.