Будівництво Глухова доби Гетьманщини - Шишкіна, Ю.А. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті досліджується будівництво урядових, житлових
і господарчих будинків Глухова доби Гетьманщини. В статье исследуется строительство правительственных,
жилых и хозяйственных зданий Глухова периода Гетманщини. In the article the construction of state, housing and household
buildings in Hlukhiv in Hetmanschyna period is researched.