Пригода Гаврила Раєвського у Гамалієвському монастирі - Юрченко, С.Б. (Сіверщина в історії України, 2011)
На підставі нових архівних матеріалів встановлюється ім’я архітектора, котрий був автором брами Гамаліївського монастиря. На основании новых архивных материалов устанавливается имя архитектора, который был автором ворот Гамалеевского монастыря. Based on new archival materials is set using the name of the architect who was the author of the gate Gamaliivski monastery.