До біографії Володимира Туманського (1809-1889) - Тригуб, О.О. (Сіверщина в історії України, 2011)
В статті досліджується біографія поміщика Чернігівської
губернії, предводителя дворянства Глухівського повіту (1851-1866) В.І. Туманського. В статье рассматривается биография помещика Черниговской губернии, предводителя дворянства Глуховского
уезда (1851-1866) В.И. Туманского. In article the biography of Chernihiv province landowner and
Hlukhiv county marshal of the nobility (1851-1866) V.I. Tumanskyi
are stated.