Земська діяльність М.І. Неплюєва - Рахно, О.Я. (Сіверщина в історії України, 2011)
Стаття присвячена аналізу життєвого шляху
та земської діяльності Чернігівського губернського
предводителя дворянства у 1872-1890 рр. М.І. Неплюєва. Cтатья посвящена анализу жизненного пути и земской
деятельности Черниговского губернского предводителя
дворянства в 187-1890 гг. Н.И. Неплюева. The article is devoted to the analysis of M. І. Nepliuev’s life
and zemstvo activity. M. І. Nepluev was the Сhernihiv hubernian
marshal of nobility in 1872 – 1890.