Громадська діяльність П.Я. Дорошенка у м. Глухові - Хаценко, О.О. (Сіверщина в історії України, 2011)
Стаття присвячена аналізу громадської діяльності П.Я. Дорошенка у м. Глухові. Проаналізовано період його життєвого шляху та діяльності за 1890-1906 рр. Статья посвящена анализу общественной деятельности П.Я. Дорошенко в г. Глухове. Проанализирован период жизненного пути и деятельности за 1890-1906 гг. The article is devoted to analysis of P. Doroshenko`s activity in Hlukhiv. Thе period of life since 1890 till 1906 is analyzed.