Кочубеї у призабутих зв’язках з Глухівщиною - Терлецький, В.В. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті досліджується діяльність представників
роду Кочубеїв та їх зв’язки з Глухівщиною. Розглядаються
питання меценатства родини та допомоги відомим
літературним діячам. В статье исследуется деятельность представителей рода
Кочубеев и их связи с Глуховщиной. Рассматриваются вопросы
меценатства семьи и помощь известным литературным
деятелям. In the article the activities of representatives of the Kochubeis
is researched , there connections with Hlukhiv area. Questions
of family philanthropy are examined and helping to the famous
outstanding literary men.