Казарми 175 стрілецького Батуринського полку в Глухові як потенційна пам’ятка історії - Мірошниченко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті поданні відомості про будівництво казарм
175 стрілецького Батуринського піхотного полку в Глухові
на основі документів Державного архіву Чернігівської обл.
Описується сучасний стан казарм. Крім того, мова йде про
перспективу внесення архітектурного комплексу в реєстр
пам’яток історії Глухова. В статье наводятся данные о строительстве казарм
175 стрелецкого Батуринского пехотного полка в Глухове на
основе документов Государственного архива Черниговской
обл. Описывается современное состояние казарм. Кроме того,
речь идёт о перспективе внесения архитектурного комплекса в
реестр памятников истории Глухова. The information about building of barracks of 175 Baturyn
shooter regiment in Hlukhiv on the basis of documents of the state
archive of Chernihiv region is given. The modern state of barracks
is described. In addition, the question is about the prospect of
bringing of architectural complex in the register of sights of history
of Hlukhiv.