Дорадянські видові поштові картки у справі відновлення християнських пам’яток (на прикладі Криму) - Яшний, Д.В. (Сіверщина в історії України, 2011)
Розкриваються можливості використання видових
поштових карток дорадянського періоду в справі вивчення
та відновлення християнських пам’яток Криму. На прикладі
проаналізованих листівок визначаються сфери їх застосування в
реконструкції і реставрації християнських святинь півострова. Раскрываются возможности использования видовых
почтовых карточек досоветского периода в деле
охраны христианских памятников Крыма. На примере
проанализированных открыток определяются сферы их
применения в реконструкции и реставрации христианских
святынь полуострова. The article describes the possibility of using species postcards
pre-Soviet period in the protection of Christian monuments of the
Crimea. On the example of the analyzed cards determined the scope
of their application in the reconstruction and restoration of the
Christian holy places of the peninsula.