Програмно-апаратний комплекс для контролю світлотехнічних характеристик світлоповертальних елементів - Петров, В.В.; Бріцький, О.І.; Зичун, Ле; Бишенг, Кван (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2008)
Надано основні результати досліджень щодо створення програмно-апаратного комплексу для контролю світлотехнічних характеристик світлоповертальних елементів на етапах їх розробки та виробництва. Представлены основные результаты исследований по созданию программно-аппаратного комплекса для контроля светотехнических характеристик световозвращающих элементов на этапах их разработки и производства. The main results of researches on creating a software-hardware complex for controlling the lighting characteristics of retroreflective elements in the stages of their development and manufacture are presented.