Народна освіта на Конотопщині у 20-ті роки ХХ ст.: особливості та труднощі - Дедович, Д.В. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті проаналізовано особливості та труднощі
роботи закладів освіти на Конотопщині у 20-ті рр. ХХ ст. та
зроблено висновки про властивість регіонові усіх рис розвитку
освіти в УСРР. В статье проанализированы особенности и трудности
работы учебных заведений на Конотопщине в 20-е гг. ХХ в.
и сделаны выводы о характерности для региона всех черт
развития образования в УССР. In this article peculiarities and severities of the work of
educational establishments in Konotop region in 1920th are analyzed
and a conclusion that all features of development of education in
USSR were typical to Konotop region is made.