Золототкана тасьма ХІ-ХІІІ ст. в експозиції музею археології Національного заповідника «Глухів» - Ящик, Н.В. (Сіверщина в історії України, 2011)
Стаття присвячена дослідженню і проведенню
реставраційно-консерваційних робіт фрагментів
золототканої тасьми ХІ-ХІІІ ст. із фондів Національного
заповідника «Глухів». Статья посвящена исследованию и проведению
реставрационно-консервационных работ фрагментов
золототканой тесьми ХІ-ХІІІ в. из фондов Национального
заповедника «Глухов». The article is devoted to researching and restoration of golden
woven braid fragments of the XI-XIII century