Національна політика щодо етнічних меншин в УРСР і Кримській АРСР: спільне і специфічне (20-30-ті роки ХХ ст.) - Кондратюк, Г.М. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті проаналізовано особливості національної політики
щодо етнічних меншин УРСР та Кримській АРСР у міжвоєнну
добу. Вивчено такі компоненти національної політики, як
земельна реформа та адміністративні перетворення. В статье проанализированы особенности национальной
политики в отношении этнических меньшинств УССР и
Крымской АССР в межвоенный период. Изучены такие
составляющие национальной политики, как земельная реформа
и административные изменения. The article analyses the peculiarities of national politics
concerning people of Crimean ASSR in interwar period. The land
reform and administrative overpatching as constituents of national
politics are studied.