Духовенство Чернігівщини у науковому доробку Василя Дубровського (1897-1966) - Казимір, В.А. (Сіверщина в історії України, 2011)
У статті систематизовано й проаналізовано студії
В. Дубровського з історії духовенства Чернігівщини. В статье систематизированы и проанализированы работы В. Дубровского по истории духовенства Черниговщины. The article deals with the systematization and analysis of
V.Dubrovskyi’s scientific works on the history of Chernihiv clergy.